Στρατηγική συνεργασία «Δέντρο της Μάθησης» και «MathProject» στη Λάρισα

Στρατηγική συνεργασία «Δέντρο της Μάθησης» και «MathProject» στη Λάρισα

Η Ελίνα Πεσλή και ο Κωνσταντίνος Περιορής, ιδιοκτήτες του κέντρου μελέτης σχολικών μαθημάτων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων «δέντρο της μάθησης» και η Βαλεντίνα Αλεξανδράκη, εμπνεύστρια του καινοτόμου συστήματος Μαθηματικών MathProject, σφράγισαν τη συνεργασία τους.

Το MathProject συνεχίζοντας τη δυναμική του προσέγγιση στην ανάπτυξη ποιοτικού δικτύου συνεργατών, συνάπτει στρατηγική συνεργασία με το δέντρο της μάθησης στη Λάρισα για την προώθηση και υλοποίηση του συστήματός του. Το MathProject, το καινοτόμο σύστημα εκμάθησης μαθηματικών, κάνει τα μαθηματικά απλά και κατανοητά ενώ συγχρόνως καλλιεργεί την αυτενέργεια των παιδιών και ενδυναμώνει την αυτοπεποίθησή τους. Το δέντρο της μάθησης είναι ένα κέντρο μελέτης σχολικών μαθημάτων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων που εστιάζει στην παροχή πλούσιων ερεθισμάτων και ποιότητας υπηρεσιών ώστε να συμβάλλει στη διεύρυνση των πνευματικών και των γνωστικών οριζόντων των παιδιών.

Η κυρία Αλεξανδράκη, εμπνεύστρια του MathProject δήλωσε σχετικά: «Είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίσουμε το δέντρο της μάθησης στην οικογένεια συνεργατών μας. Είμαι σίγουρη ότι το Mathproject θα μπει μέσα στη ζωή των παιδιών της Λάρισας και θα αγαπηθεί ουσιαστικά γιατί η ιδέα του πυροδοτήθηκε με αφορμή τα παιδιά και εξελίχθηκε από την αγάπη που τρέφουμε για αυτά και τις προσδοκίες μας για το μέλλον τους». Η Λάρισα αξίζει καινοτόμες ιδέες και είμαι σίγουρη ότι αυτό θα επιτευχθεί με την ομάδα του δέντρου της μάθησης.

Η κυρία Πεσλή και ο κύριος Περιορής, ιδιοκτήτες του κέντρου μελέτης σχολικών μαθημάτων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων «δέντρο της μάθησης» δήλωσαν «Αφουγκραζόμαστε το μέλλον και βρισκόμαστε πάντα στον πυρήνα των εξελίξεων ώστε να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους μαθητές μας αξιόπιστα ερεθίσματα για ένα μέλλον που δικαιωματικά τους ανήκει».

Ενημερωθείτε αναλυτικά στο facebook https://www.facebook.com/dentro2018 ή τηλεφωνικά στο 24130 20663 και κερδίστε δωρεάν τη συμμετοχή των παιδιών σας στο σύστημα MathProject για 2 εβδομάδες. Κλείστε τη θέση σας σήμερα! Έναρξη 12 Οκτωβρίου.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: Eλίνα Πεσλή, Κωνσταντίνος Περιορής

Πηγή larissapress.gr